1 uur durende Rondvaart over de Maas vanuit Heusden

Dit arrangement is inclusief:

  • 1 uur durende rondvaart over de Maas met opstap in Heusden

  Prijs: € 15,00 p.p.

  Data:
  Mei, juni en september: elke zondag om 14:30 uur
  Juli en augustus: donderdag en zondag om 13:00 uur en 14:30 uur

  Geef bij uw reservering door welke datum u wenst. De prijs van deze rondvaart over de Maas is geldig tot en met 31 december 2022. 

Rondvaart over de Maas

In de periode van Pasen tot en met eind september verzorgen wij rondvaarten van ongeveer 1 uur over de Maas en Dode Maas. We ontvangen u aan boord in het mooie vestingstadje Heusden. Vanuit hier varen we een stukje over de Maas en de Dode Maasarm. Vanaf het water geniet u van een afwisselend landschap met havens, woonschepen, een pontje dat over vaart, molens en uitgestrekte uiterwaarden.

Data 2022:

  Mei, juni en september: elke zondag om 14:30 uurJuli en augustus: donderdag en zondag om 13:00 uur en 14:30 uur

  Parkeren kan op parkeerplaats Oost in Heusden.

  Geef bij uw reservering door welke datum en tijd u wenst.

Rolstoeltoegankelijkheid

Het schip beschikt over een lift voor rolstoelen, deze is echter alleen geschikt voor rolstoelen die met de hand worden geduwd. Bij het toilet zijn beugels. 

8.0 | 1 review

Reviews van gasten

Dick Mandemaker

8

Prima verzorgt, leuke kapitein!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • lift

Onze partner

De Rederij

Sinds 1995 varen de schepen van dit rondvaartnbedrijf vanuit Heusden de mooiste tochten over de Maas en rivieren op de grens van Brabant en Gelderland. Aan boord verzorgen we mooie rondvaarten met verrassende uitzichten. Feesten en partijen voor elke gelegenheid, van bruiloft tot personeelsfeest en van verjaardag tot zomaar een leuke dag op het water.

Heerlijk dagje op het water

Dit rondvaartbedrijf is een rederij met 3 schepen, gevestigd in het monumentale vestingstadje Heusden. Wij verzorgen rondvaarten en dagtochten naar vele bestemmingen, voor zowel groepen als kleinere gezelschappen of individueel. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor lunch, diners, buffetten, familie-uitjes en bedrijfsfeesten aan boord van één van onze schepen.

Rolstoeltoegankelijkheid

Wiljo beschikt over een lift voor rolstoelen, deze is echter alleen geschikt voor rolstoelen die met de hand worden geduwd. Bij het toilet zijn beugels.

Zeearend heeft een vijftal traptreden om in de salon te komen, hiervoor is een rolstoelgoot aanwezig, welke alleen voor handgeduwde rolstoelen geschikt is. Bij het toilet zijn beugels.

Bereikbaarheid mindervaliden

Minder goed ter been? Navigeer naar het adres 'Waterpoort 1'; u kunt kijken of er beschikbare parkeerplaatsen zijn in de buurt (beperkt aantal plaatsen beschikbaar). Wanneer u onder de Waterpoort door gaat, kunt u zonder traplopen op onze steiger komen.