Beproef je geluk in een Tuk Tuk en Fluistervaren - Super leuk groepsuitje in de Weerribben

Bij dit groepsuitje in de Weerribben is inbegrepen:

  • Ontvangst met een warme consumptie en een lekkernij naar keuze uit de patisserie
  • Tuk Tuk tocht van 2 uur
  • Uitgebreide lunch (melk en jus d’orange inbegrepen)
  • 2,5 uur Fluistervaren

  Prijs: € 55,00 p.p. geldig op basis van minimaal 4 personen.
  Kinderen 4 t/m 11 jaar € 40,00
  Er kunnen maximaal 7 personen in een tuk tuk. Bij 8 tot 14 personen is een wisselprogramma mogelijk.
  Optioneel kunt u de dag afsluiten met een barbecue bij ons zusterrestaurant in Paasloo.
  Meerprijs: € 20,00 p.p.

  De prijs van dit groepsuitje in de Weerribben met Tuk Tuk en fluistervaren is geldig tot 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

Beproef je geluk in een Tuk Tuk

  Super dagje uit in de Weerribben. Eerst lekker de omgeving verkennen in onze Tuk Tuk waarna jullie terugkomen voor een heerlijke lunch. In de middag ligt er een Fluisterbootje klaar voor jullie om een mooie tocht van 2 uur te maken door het prachtige nationale park. Ideaal groepsuitje voor aan en op het water.

Programma groepsuitje in de Weerribben

10.30 uur
Ontvangst met een warme consumptie en een lekkernij naar keuze uit de patisserie

11.30 uur
Ontdek de Weerribben met de Tuktuk 
13.30 uur

Bij terugkomst kunt u de ervaringen bespreken tijdens de uitgebreide lunch

14.30 uur
De fluisterboot ligt voor u klaar voor een tocht van 2,5 uur door de Weerribben

17.30 uur
Geschat einde

Genieten aan het water

Deze gezellig en stijlvol ingerichte brasserie met een prachtige serre aan het water is gevestigd op het luxe waterpark Waterstaete in Ossenzijl. Gelegen aan diverse wandel-, fiets, vaar- en autoroutes door de Weerribben, Lindevallei en de Rottige Meente.

Vanaf ’s ochtends vroeg kunt u hier genieten van uitgebreide ontbijten, diverse koffiespecialiteiten met een uitgebreide keuze aan chocolade, gebak en andere lekkernijen uit de Patisserie. Vanaf het eind van de ochtend kunt u gebruik maken van de lunchkaart of heerlijk loungen met een high tea/wine/beer of borrelplank.

Met het prachtige Nationaal Park de Weerribben-Wieden, natuurgebieden de Rottige Meente en Lindevallei als achterland in combinatie met een diversiteit aan activiteiten en ruime keuze aan vervoermiddelen op de weg en het water, beleeft u een onvergetelijke (mid)dag, weekend of korte vakantie.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Receptie
 • Babybedjes

Onze partner

Gezellig Restaurant - Brasserie

Start de dag met vers afgebakken broodjes of een heerlijk ontbijtje. Neem een koffie- of lunchpauze met een goede kop koffie met gebak of een frisse maaltijdsalade. Of kiest u toch liever voor een ontspannen borrel met een uitgebreide hapjesplank. Ook is het mogelijk om te genieten van een heerlijke high tea, high wine of een high beer!


Graag eten bestellen voor in de woning? In uw vakantiebungalow scant u de unieke QR-code en bestelt u zo op afstand BBQ, gourmet, heerlijke gerechten, maaltijden of pakketten. Deze worden dan bezorgd bij uw woning.
Daarnaast bieden zij ook diverse online activiteiten, zoals een Pubquiz, Virtual Reality games en een bingo!

Ga op ontdekkingstocht in de Weerribben

In het Overijsselse Ossenzijl, aan de rand van Nationaal Park Weerribben Wieden, ligt dit luxe vakantiepark. Natuur,  water, rust en ruimte zijn dé kernwoorden die een vakantie of weekendje weg op het bungalowpark het beste omschrijven. En tevens maakt u tussen 1 april en 31 oktober gratis gebruik van een luxe sloep welke  bij uw verblijf is inbegrepen.

Overnachten in luxe watervilla's met eigen sloep

Het vakantiepark is beschikt over diverse watervilla's geschikt voor 4,6 of 8 personen.
Op Vakantiepark Waterstaete zijn diverse activiteiten voor jong en oud! Zo kunt u bijvoorbeeld een fiets huren en de prachtige omgeving van Weerribben Wieden ontdekken, genieten van heerlijke maaltijden in een gezellig eetcafé in Ossenzijl, prachtige wandelingen maken en natuurlijk varen in en rondom Weerribben Wieden.

Omgeving

Bomen, vogels, rietvelden en wateren die reiken tot aan de horizon. Deze elementen karakteriseren de regio en het dorpje Ossenzijl, welke de thuishaven is van ons vakantiepark en brasserie.