Dagje uit in Giethoorn en omgeving met de DAF Experience

Bij dit Safari door de Weerribben arrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst met warme consumptie en boerenbrok
  • Huur DAF
  • Experience beleving
  • Build-your-Own-Burger- driegangen menu

  Prijs: € 69,50 p.p. vanaf 4 personen 
  Kinderprijzen op aanvraag (afankelijk van leeftijd).
  Het Build-your-Own-Burger- driegangen menu kan ook vervangen worden door een barebcue 1 of buffet 1 (buffet minimaal 15 pers) + €,500 p.p.
  Wilt u afsluiten met een originele invulling, kies dan voorde High burger (twee gangen) + € 5,00 of Burgers & Beer  (3-ganegn) +€ 10,00 p.p.

De DAF chauffeurs dienen:

  • 23 jaar of ouder te zijn
  • Een geldig rijbewijs te kunnen overleggen
  • Instructie te volgen en huurovereenkomst te tekenen
  • Alcohol vrij te blijven

De prijs van dit arrangement is geldig tot 31 december 2021.

In je Dafje door de Weerribben

Beleef en ontdek Giethoorn en omgeving op een ludieke wijze. Het Dafje biedt plaats aan 4 personen inclusief chauffeur en kunt u op een originele wijze genieten van de mooie omgeving. Na een korte instructie stapt u in een Dafje die u zelf bestuurt. Aan de hand van een mooie route gaat u op Safari door het Nationaal park.

Programma's voor een fantastisch dagje uit!

  13.00 uur (van okt tm mrt aanvang 12.00 uur)
  Ontvangst in Giethoorn met een warme consumptie

  13.30 uurStart DAF Experience. Aan de hand van een puzzelroute gaat u door het gebied rijden, nadat u uitleg en instructie heeft gekregen.

  Onderweg maakt u een stop om één uur te gaan fluistervaren door de Rottige meenthe of u kiest voor een stop in Paasloo met een ronde boerengolf of voetgolf. (in de wintermaanden wordt het evrvangen door ene overdekte rondvaart in Giethoorn of Kalenberg, afhanlkelijk van aantal personen)
  U strijdt ook voor een heuse DAF Bokaal tijdens de behendigheidsproeven onderweg

  18.00 uurPrijsuitreking DAFBokaal onder het genot van een drankje (excl.). Aansluitend wordt de dag afgesloten met een driegangen Build Your-Own-Burger-menu, bestaande uit:
  Tomaten- of Mosterdsoep
  Build-your-own-Burger met side disH
  Dame blanche 

  Optioneel:

  • Het is ook mogelijk om te beginnenn met het menu en aansluitend rijden met de Dafjes
  • Kies voor een barbecue of buffet (min 15 pers)  i.p.v. het build-your-own-burger-menu + € 5,00 p.p.
  • Kies  voor een van de twee Burger&Grill specials i.p.v. het build-your-own-burger-menu :

  High burger + € 5,00 p.p.Geniet van deze Amerikaanse variant op de high tea. In twee gangen begeleid met een mocktail of frisdrank van diverse koude en warme hamburgerlekkernijen
  Burgers & Beer + € 10,00 p.p.Proef drie speciale bieren (ook non alcoholisch mogelijk) met bij elk glas speciaal bier bij passende mini burgers met side disches

Sfeervolle locatie in Giethoorn

Dit eetcafe is een brasserie met een gezellige huiskamersfeer gelegen in de historische dorpskern van Giethoorn. Het ideale vertekpunt voor een gezellige dag uit, maar ook de plek waar u van een heerlijke Swirls, Bladero of soep kunt genieten, terwijl de kinderen spelen in de speeltuin of u heerlijk uitkijkt over het meer.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen
 • Oplaadpunt
 • Fietsenstalling

Onze partner

Brasserie in Giethoorn

Dit eetcafe is een brasserie met een gezellige huiskamersfeer gelegen in de historische dorpskern van Giethoorn. Het ideale vertrekpunt voor een gezellige dag uit, maar ook de plek waar u van een heerlijke Swirls, Bladero of soep kunt genieten, terwijl de kinderen spelen in de speeltuin of u heerlijk uitkijkt over het meer.

Faciliteiten

De gezellige brasserie die een gezellige huiskamersfeer uitstraalt biedt plaats aan 35 tot 50 personen, maar beschikt ook over een terras voor ongeveer 60 personen waarvan een groot deel overdekt is. Als één van de weinge restaurants beschikt het eetcafe over een speeltuin en is het bereikbaar vanaf het wandelpad langs de dorpsgracht, maar ook per boot via het meer.

Naastgelegen vakantiepark

In 2013 is het naastgelegen vakantiepark geopend en vindt u daar 40 luxe vakantie lodges met eigen sloep. Het vakantiepark is gelegen bij het eetcafe. U kunt bij hier overnachten in luxe 2, 4 en 6 persoons vakantiehuisjes of een houten 6 persoons vakantiewoning. Op het park is een speeltuin voor de kinderen aanwezig.


Het centrum van Giethoorn is geheel autovrij, dit betekent dat het eetcafe en het vakantiepark niet met de auto te bereiken zijn.

Ligging en Omgeving

Het eetcafe is gelegen in de historische, maar autoluwe dorpskern van Giethoorn. U kunt parkeren bij Giethoorn-Middenbuurt (betaalt) of Giethoorn Centrum-Dorp (gratis). Beide liggen op 5 minuten loopafstand van het cafe. Dit pand is zowel gelegen aan de dorpsgracht als het meer.


Giethoorn ligt in het Nationaalpark Weerribben-Wieden dat bekend staat om haar unieke waterrijke flora en fauna. Naast het mooie en pittoreske Giethoorn zijn de natuurgebieden, de vele bezienswaardigheden en leuke plaatsjes zeer zeker de moeite waard en leuk te combineren in een dagje uit.