Lekker borrelen op de Borrelboot in Heusden - 2 uur durende rondvaart

Bij deze rondvaart op de Borrelboot is inbegrepen:

  • 2 uur durende vaart vanuit Heusden
  • Onbeperkt borrelen
  • Diverse en luxe borrelhapjes
  • Bemanning

  Prijzen:€ 55,85 p.p. op basis van minimaal 6 personen.
  € 21,50 p.p. voor elke persoon extra

  Het arrangement geldt voor minimaal 6 personen (bij minder personen geldt het minimumtarief). 

  Natuurlijk kunt u het arrangement uitbreiden door langer te varen. Langer varen doen we per half uur voor € 62,50 ongeacht het aantal passagiers.

  De prijs voor deze rondvaart op de Borrelboot is geldig in 2023.

Varen vanuit Heusden

Onze kleinste boot is gelijk ook de oudste boot uit 1915. Op onze salonboot, antiek en met zorg onderhouden waant u zich terug in de tijd. Maar wel met alle luxe die u nu gewend bent. De salonboot is geschikt voor gezelschappen tot en met 12 personen. Om het nog aangenamer te maken hebben we een uitstekend arrangement voor u samengesteld.

De borrelboot

Een heerlijke middag varen vanuit Heusden met verschillende borrelhapjes. Dat doet u op onze Borrelboot. U kunt twee uur onbeperkt borrelen aan boord met hierbij een assortiment aan diverse luxe borrelhapjes.

De borrelhapjes bestaan uit:

Het assortiment bestaat uit zoutjes en nootjes op tafel. Verder geniet u van een keuze uit heerlijke hapjes variërend van toast met zalm tot een wrap met tonijn, maar ook feestelijke hapjes met vlees en kaas (± 4 hapjes p.p.)

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • lift

Onze partner

De Rederij

Sinds 1995 varen de schepen van dit rondvaartbedrijf vanuit Heusden de mooiste tochten over de Maas en rivieren op de grens van Brabant en Gelderland. Aan boord verzorgen we mooie rondvaarten met verrassende uitzichten. Feesten en partijen voor elke gelegenheid, van bruiloft tot personeelsfeest en van verjaardag tot zomaar een leuke dag op het water.

Heerlijk dagje op het water

Dit rondvaartbedrijf is een rederij met 3 schepen, gevestigd in het monumentale vestingstadje Heusden. Wij verzorgen rondvaarten en dagtochten naar vele bestemmingen, voor zowel groepen als kleinere gezelschappen of individueel. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor lunch, diners, buffetten, familie-uitjes en bedrijfsfeesten aan boord van één van onze schepen.

Rolstoeltoegankelijkheid

Wiljo beschikt over een lift voor rolstoelen, deze is echter alleen geschikt voor rolstoelen die met de hand worden geduwd. Bij het toilet zijn beugels.


Zeearend heeft een vijftal traptreden om in de salon te komen, hiervoor is een rolstoelgoot aanwezig, welke alleen voor handgeduwde rolstoelen geschikt is. Bij het toilet zijn beugels.

Bereikbaarheid mindervaliden

Minder goed ter been? Navigeer naar het adres 'Waterpoort 1'; u kunt kijken of er beschikbare parkeerplaatsen zijn in de buurt (beperkt aantal plaatsen beschikbaar). Wanneer u onder de Waterpoort door gaat, kunt u zonder traplopen op onze steiger komen.