Suppen over rivier de Regge

Bij het Suppen is inbegrepen:

  • Een board
  • Een pedel

  Prijs per persoon:

  1 uur € 11,50 p.p.
  1,5 uur € 15,00 p.p.
  2 uur € 18,00 p.p.

  Optioneel bij te boeken:
  - Andere activiteiten (vraag naar de mogelijkheden)
  - Lunch
  - Barbecue
  - Buffetten
  - Diner
  - Workshop Pizzajolly

  Al te boeken vanaf 1 persoon.

  De prijs van het suppen is geldig tot 31 december 2023.

Suppen over rivier de Regge

Suppen, dat is Stand-Up Paddling op een SUP-board. Suppen is toegankelijk voor iedereen en al snel kun je met plezier op de plank staan. Eerst voelt het nog wat wiebelig, maar binnen een paar minuten sta je stabiel op je supboard en geniet je ook nog van de prachtige omgeving van de Regge!

Over Suppen

  Suppen is ontstaan op Hawaii waar het sinds de jaren '60 wordt gebruikt om zo foto's te maken van surfende toeristen. Daarnaast werden surfleerlingen daar door hun suppen leraren in de gaten gehouden. De laatste jaren is suppen ook in Nederland steeds populairder geworden. Het is een sport die geschikt is voor iedereen. En je kunt het op allerlei soorten water doen; rivieren, sloten, meren, de zee. Suppen is een zeer toegankelijke sport, geschikt voor iedereen. Je hebt er niet veel voor nodig; Een board, een peddel en water. Suppen is een erg leuk als onderdeel van een uitje met je familie- of vriendengroep.

Mogelijkheden

We hebben 10 SUP-boards beschikbaar. Ben je met een grotere groep? Dan kun je bijvoorbeeld een combinatie maken met het kanovaren of een andere activiteit. Natuurlijk kun je ook een enkel supboard huren. Suppen kan ook als onderdeel van een trainingsprogramma gebruikt worden. Het is een uitstekende training voor de rompstabiliteit. Bij stevig doorpeddelen worden ook het hele lichaam flink aangesproken.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Onze partner

Algemeen

Deze locatie zet haar gasten met bijzondere activiteiten, arrangementen en evenementen letterlijk of figuurlijk in beweging, zodat ze genieten van een bijzondere belevenis, maar ook iets van zichzelf ontdekken.

Locatie

Deze locatie in Twente, Overijssel is bijzonder: aan de rand van de bossen en de heuvels van de Sallandse Heuvelrug en het water. Sportvelden, een zwembad en atletiekbaan vind je om de hoek. Op het terrein is volop ruimte voor indoor en outdoor activiteiten en er is een sportherberg met 12 tweepersoonskamers. Hier vind je verder drie sfeervolle zalen die geschikt zijn voor vergaderen, maar ook voor workshops en feesten.

Eetgelegenheid

Al 20 jaar lang staat chefkok Arno in de keuken met maar één doel: de gasten laten genieten van diners, buffetten, barbecues, lunches en ontbijtjes. Hij krijgt hierbij hulp van sous chef Jonathan. Beide heren luisteren graag naar specifieke wensen van de gasten en passen hun menu’s hier op aan.

Groepen

Het is toch geweldig om een familiedag of familieweekend te kunnen organiseren? Bijkletsen met familie die je (soms) niet vaak ziet, samen sportief bezig zijn, lekker eten en vooral veel lol. Deze aanbieder biedt de ideale locatie voor een familie uitje. Water en bossen om de hoek en volop mogelijkheden voor sportieve en creatieve activiteiten. Met een rondvaartboot of liever kanoën, Expeditie Robinson of de escaperoom? Kies uit activiteiten en workshops die geschikt zijn voor jong en oud. Spellen die leuk zijn om te doen, maar ook om naar te kijken. Bovendien is het activiteitenterrein overzichtelijk, zodat je de rest van de familie niet uit het oog verliest. Na een actieve dag of lekker feesten kan je natuurlijk ook blijven slapen. Er zijn 12 tweepersoonskamers beschikbaar. Uiteraard zijn er voor kinderen speciale tarieven.