Zin in Giethoorn - Fluistervaren, picknicken en genieten in Hollands Venetie

Bij dit zin in Giethoorn arrangement is inbegrepen:

  • 1x warme consumptie met cake
  • Goed gevulde knapzak (3 broodjes, frisdrank, mars, salade, fruit)
  • Huur fluisterboot/fluisterboten met puzzelroute
  • Plate naar keuze

Prijs: € 45,00 p.p. vanaf minimaal 4 personen. € 37,50 p.p. (3 t/m 11 jaar)

Minimum aantal personen is 4.
Vanaf 10 personen: € 42,50 p.p. (€ 35,00 p.p. kinderen 3 t/m 11 jaar).

Extra mogelijkheden:

Het is mogelijk om uw programma uit te breiden met extra activiteiten of het eten om te zetten in een diner of barbecue.
Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

De prijs van dit Zin in Giethoorn arrangement is geldig tot en met 31 december 2023.

Zin in Giethoorn - Fluistervaren, picknicken en genieten in Hollands Venetie

Zin in Giethoorn!! Na een heerlijk ontvangst in een gezellig restaurant ga je zelf varen door de grachten en over de meren van Giethoorn. Fluisterend kom je op de leukste plekjes en vindt je de mooiste stukjes Giethoorn om otspannen te picknicken. Wat een heerlijkheid in Giethoorn. Geniet van de zon, het water en het lekkere eten en waan je in het Venetië van het Noorden.

Zin in Giethoorn programma:

  10.15 uur
  Ontvangst in Giethoorn met een warme consumptie en cake

  10.45 uur
  Jullie wandelen naar de fluisterboten voor een picknick-fluister-puzzeltocht door Giethoorn en over het meer ’t Bovenwijde.

  13.00 uur
  Aansluitend hebben jullie de gelegenheid om een wandeling te maken, met de mogelijkheid om een museum of galerie te bezoeken.

  16.30 uur
  Weer terug bij het gezellige restaurant voor een consumptie (exclusief).

  17.00 uur
  Tot slot kunnen jullie napraten over deze geslaagde dag met een heerlijke Plate naar keuze.

8.8 | 9 reviews

Reviews van gasten

Janneke Bastiaans

9

Ons gezelschap heeft een hele gezellige en goed verzorgde dag gehad. De fluisterboten waren zeer comfortabel om te zitten met de kussen op de banken. De bediening was zeer goed, zeer behulpzaam en en erg prettig qua omgang. Het eten was erg goed. We zullen dit arrangement zeker aanbevelen.

Marja Bis

8

Was goed geregeld! Heerlijke dag gehad :)

Karin

8

Een heerlijk dagje uit. Goed georganiseerd. We missen alleen de antwoorden op de puzzelvragen...

Olga Gangi

9

We hebben erg genoten! Het varen was geweldig. We hadden geluk met het weer, maar bij slecht weer hadden we in een overdekte rondvaartboot gekund. Het eten was erg lekker en uitgebreid. Personeel zeer vriendelijk. De knapzak met lunch ruim voldoende. Niks op aan te merken, maar gewoon TOP!

Anoniem

8

Wij hebben een mooie dag gehad met de familie . Wij geven een 8 . Een groet van de Familie Woudstra.

Antje Hoekstra

9

Het was een schitterende dag, prachtig weer en een goed verzorgd arrangement . Vriendelijke mensen. We hebben genoten.

Anja Rooijackers

10

Wij hebben een fantastische dag gehad, erg goed verzorgd. De knapzak was boven verwachting uitgebreid, en het 3 gangen diner was ook erg goed verzorgd. uiteraard hebben wij ons prima vermaakt op de boot in Giethoorn, ondanks het toch wat tegenvallende weer. Wij zouden dit aan iedereen aan kunnen bevelen.

Anoniem

9

Leuk verzorgd groepsuitje. Met een knapzak gevuld met de lunch op pad was erg leuk, vooral voor de kinderen. We hebben de dag afgesloten met een BBQ en uiteindelijk heeft het ons nog geen 50 euro p.p gekost. Jammer dat we er geen zomerweer konden bijbestellen, maar het was gelukkig droog.

Rene de Doner

9

snelle boeking en correcte uitvoering op basis gemaakte afspraken

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Onze partner

Genieten in Giethoorn

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u onze Giethoornse partner. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. U kunt hier terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s Onze partner straalt het pure Giethoorn uit en al meer dan 20 jaar genieten mensen hier van een heerlijk en uitstekend dagje Giethoorn.

Faciliteiten

Het restaurant beschikt over diverse mogelijkheden om individuele en groepsarrangementen aan te bieden. Zo kunt u bij ons dag-, middag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen is dat geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Het restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn en achter het restaurant ligt een grote parkeerplaats waar u uw auto gratis kunt parkeren. Direct voor het restaurant kunt u aan boord gaan van de eigen rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden, een museum bezoeken of heerlijk op ons terras genieten van een hapje en een drankje. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.